Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/inter/public_html/ut.php:246) in /home/inter/public_html/rendeles.php on line 7
Interfocus Tours - akciós utak, on-line foglalás kényelmesen!

  Adriai - tenger
  advent 2014
  Afrikai utazások
  Akció!!!!
  Amerika
  Atlanti - óceán
  Ázsia
  egyéni szállások
  Egyiptomi hajóutak
  Egzotikus utak
  Európa
  Fekete - tenger
  Földközi - tenger
  gasztronómiai programok
  Görög - szigetek
  Karib-tenger
  Karnevál
  Körutak, városlátogatások
  Mediterrán országok
  Nyár 2014
  őszi körutak, városlátogatások
  síutak 2014/2015
  Szilveszter 2014/2015
  Tengeri hajóutak
  Vörös-tenger
  Albánia
  Ausztria
  Bosznia-Hercegovina
  Bulgária
  Ciprus
  Csehország
  Dél-Afrika
  Dominika
  Egyesült Arab Em.
  Egyiptom
  Etiópia
  Finnország
  Franciaország
  Ghána
  Görögország
  Hollandia
  Horvátország
  India
  Indonézia
  Irán
  Írország
  Izrael
  Jamaika
  Jordánia
  Kína
  Kongó
  Kuba
  Lengyelország
  Magyarország
  Malajzia
  Málta
  Marokkó
  Mexikó
  Montenegro
  Nagy - Britannia
  Németország
  Olaszország
  Oroszország
  Peru
  Portugália
  Románia
  Spanyolország
  Svájc
  Szenegál
  Szerbia
  Szlovákia
  Szlovénia
  Tanzánia
  Thaiföld
  Tunézia
  Törökország
  Új-Zéland
  Ukrajna
  USA
  Venezuela
  Vietnám
  Üzbegisztán
  Zöld-foki-szigetek
  Örményország
Interfocust a kedvencek közé
 
Hírlevél
Utazás megrendelése
KÖRUTAZÁS JORDÁNIÁBAN (IF11080)
Ország: Jordánia
Utazás: repülőgéppel
Szállás: hotel****
1. nap: Amman

Elutazás Ferihegyről a reggeli órákban, érkezés Amman­ba kora délután. Autóbuszos vá­ros­né­zés Jor­dá­nia szépen karbantartott fővárosában, szállás (2 éj).

2. nap: Jerash, Madaba, Nebo-hegy

Egész napos kirándulás Amman kör­nyé­kén. Az első megállónk Jerash, a kiváló állapotban megmaradt rom­város (erődfalak, templomok, színházak, fürdők, hip­pod­rom, diadalív, 600 méter hosszú, hatalmas osz­lo­pok­kal szegélyezett főutca stb.). Jerash a világ egyik legrégibb városa, virágkora a Római Birodalom időszakában volt.
A déli órákban to­vább­uta­zás Madabába, a mozaikok városába. A város fő attrakciója az az 1500 éves mo­zaik­tér­kép a Szent György-templomban, mely a Szentföld fontos helyeit mutatja be.
Madaba után a szom­szé­dos Nebo-hegyre utazunk, ahonnan Mózes és a zsidó nép a hosszú sivatagi vándorlás után megpillantotta az ígéret földjét (nagy­sze­rű pano­ráma a Holt-tengerre, a Jordán folyó völ­gyé­re és tiszta időben még Jeruzsálemre is).

3. nap: Petra

Utazás a modern sivatagi autóúton Petrába, a titok­za­tos rózsaszínű városba, a nabateusok 2000 év­vel ezelőtti fővárosába. A világ 7 csodája közé be­vá­lasz­tott műemlékegyüttes vad­re­gé­nyes sivatagi kör­nye­zet­ben található, meg­te­kin­té­se minden jordániai uta­zás csúcspontját jelenti. A romváros közös beba­ran­go­lása után az érdeklődőknek marad idejük Petra egyik legrangosabb látnivalója, az ún. „Kolostor” meg­te­kin­té­sé­re is, mely a többi építménytől távolabb, egy hegytetőn található. (Lehetőség van a fel­me­ne­tel­re szamárháton is.) Szállás Petrában (1 éj).

4. nap: Wadi Rum, Aqaba

Reggel to­vább­uta­zás déli irányba. Kirándulás Wadi Rumba, az ország egyik legérdekesebb sivatagi táj­egy­sé­gébe (kü­lön­le­ges szikla­alak­za­tok). A völgy fölé magasodik az 1754 méter magas Jebel Rum, Jor­dá­nia legmagasabb hegycsúcsa. A látogatói köz­pont­ba való megérkezés után átszáll a csoport terep­já­rók­ba, és másfél órás ba­ran­go­lás következik a széles si­va­ta­gi völgyben (fotószünetekkel).
Délután érkezés a Vörös-tenger partján fekvő Aqa­bába, szabad program. Aqaba az ország egyetlen tengerparti üdülőhelye. Kedvező fekvésének kö­szön­he­tő­en márciustól novemberig strandolásra több­nyire alkalmas az időjárás. A város üzleteiben óriási az árubőség és jó áron lehet vásárolni, hiszen vámmentes területről van szó. Szállás Aqaba mellett (2 éj). (Az 5 csil­la­gos szálloda saját tengerparti stranddal és medencékkel rendelkezik. Aqaba köz­pont­já­ba a szálloda ingyenes buszjárataival lehet be­jutni.)

5. nap: Aqaba

Szabad program, pihenés a Vörös-tenger partján. Lehetőség üvegfenekű hajóval kirándulást tenni a környező gyönyörű korallzátonyokhoz.


6. nap: Kerak vára, Hammamat Ma'in, Holt-tenger

Búcsú Aqabától, utazás észak felé. Késő délelőtt Ke­rak város impozáns várát nézzük meg, amit a ke­resz­tes­lo­va­gok emeltek a XII. században Je­ru­zsá­lem védelmére. Az erődhöz egy érdekes múze­um is tartozik.
A következő programunk a világ egyik leg­lát­vá­nyosabb sivatagi oázisa, Hammamat Ma'in. Külön­le­ges élmény, ahogy a vegetáció nélküli siva­tagi tájból megérkezünk ebbe a lélegzetelállító völgybe, ahol több mint 50 termálvizes forrás fakad. Itt ta­lál­ha­tó Jor­dánia leg­ma­ga­sabb víz­esése. A le­zú­duló meleg ter­mál­víz alatt fürödni is lehet. A ter­mé­szeti csoda meg­te­kin­té­sé­re fizetett belé­pő­díj egyben fürdő­jegy is, utána zuhanyozási le­he­tő­séget biztosítanak.
Késő délután érkezés a Holt-tengerhez, mely több mint 400 méterrel van a tenger szintje alatt (Földünk legmélyebb szárazföldi pontja). A nagyon magas sótartalomnak köszönhetően a vizen fekve (lebegve) akár újságot is lehet olvasni. Szállás a Holt-tengernél (2 éj).

7. nap: Holt-tenger / Jeruzsálem

Szabad program a Holt-tengernél. Le­he­tő­ség pihe­nés­re, fürdésre a Holt-tengerben, illetve a szál­lo­da medencéiben. A szálloda wellness centru­ma szá­mos szépészeti szolgáltatást kínál. A Holt-ten­ger­ből származó só és iszap gyógyhatását tudo­má­nyos ku­ta­tá­sok igazolják, az innen származó készítmények világhírűek.
Fakultatív program: Jeruzsálem
Egész napos kirándulás Jeruzsálembe, 3 világvallás szent városába. Az Olajfák hegyéről csodálatos pa­no­rá­má­ban gyönyörködhetünk, majd a Getse­má­né kert meg­te­kin­té­se után az óvárossal ismerkedünk (muzulmán és keresztény negyed, Via Dolorosa – a keresztút, Szent Sír bazilika, Jaffa kapu, zsidó negyed, Siratófal stb.).
A fakultatív program ára: 27.000 Ft (belépődíjakkal).
Figyelem: A határátlépéseknél kilépési illetéket kell fizetni mindkét ország esetében. A jordán illeték összege kb. 15 USD, az izraelié pedig kb. 50 USD.

8. nap: Holt-tenger

Pihenés a szál­lo­dá­ban, majd a déli órákban transz­fer a repülőtérre, elutazás Budapestre. Érkezés Feri­hegyre a késő esti órákban.

Utazás

Menetrend szerinti repülőjáratokkal, bécsi át­szál­lás­sal. (A Budapest-Amman út­vo­na­lon a programfüzet lezárásának időpontjában köz­vet­len járat nem üzemel.)
Jordániában légkondicionált autóbusszal.

Szállás

7 éjszaka 4-5 csil­la­gos szál­lo­dák­ban, kétágyas, fürdő­szo­bás szobákban.

Ellátás

Félpanzió (büféreggeli, büfévacsora).

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyeket, a helyi autó­bu­szos közlekedést, a 7 éjszakai szál­lást félpanzióval, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a felsorolt progra­mo­kat, a kísérő ide­gen­ve­ze­tőt a budapesti indulástól a budapesti ér­ke­zé­sig és a helyi idegenvezetéseket.


További költségek: Belépődíjak összege: 24.600 Ft
reptéri illeték:77.300Ft/fő
BBP biztosítás
Megrendelőlap
A megrendelés feladása előtt kérjük olvassa el a fizetési és foglalási útmutatót

Válasszon Turnust!IndulásIdőtartamÁr

TöbbletszolgáltatásokÁr
Egyágyas felár89.500Ft
Az Önnel együtt utazók száma (Önön kívül) :  Kérjük irja minden Önnel együtt utazó nevét, címét, születési dátumát és útlevélszámát a megjegyzés mezőbe!
Az Ön neve:
Lakcíme:
irányítószám, város, utca, házszám
Születési dátum:
Útlevélszám:
Telefonszám:
Mobil vagy munkahelyi:
E-mail cím:
Utasbiztosítás:
Fizetés módja:
Számlacím:
Erre a névre írjuk önnek a számlát
Megjegyzés:
Kérjük írja ide kívánságait, valamint minden Önnel együtt utazó nevét, címét, születési dátumát és útlevélszámát
Az utazási szerződést elfogadom

Nyomtassa ki ezt az utazást!
Ajánlja ezt az utazást barátjának, ismerősének!
Jordánia - További utazások
Üzenetek

Ünnepi nyitvatartás:

December 29.-én 10.00-16.00

December 30.-án 10.00-16.00

December 31.-január 04.: ZÁRVA
>>>


KÖSSÖN UTAZÁSI

BIZTOSÍTÁST

ONLINE!

 

 


WORLD TOURS
UTAZÁSI IRODA

1113 Budapest
Villányi út 52.

Tel:+36-1-279-0075

+36-70-334-1133 (10:00-17:00)

E-mail:
worldtours@
worldtours.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig 10:00-17:00Árajánlatért kérjük
keresse e-mailben
vagy telefonon
Irodánkat!

 

 

 

 

  


Akciók - Partnereink - Rólunk - Foglalási útmutató - Linkcenter - Médiaajánlat - Hírlevél - Országleírások - Játék
2004 © Copyright Interfocus Kft.      Email: info@interfocus.hu      Programozás, design és hosting: Ensim.hu