Adriai - tenger
  advent 2014
  Afrikai utazások
  Akció!!!!
  Amerika
  Atlanti - óceán
  Ázsia
  egyéni szállások
  Egyiptomi hajóutak
  Egzotikus utak
  Európa
  Fekete - tenger
  Földközi - tenger
  gasztronómiai programok
  Görög - szigetek
  Karib-tenger
  Karnevál
  Körutak, városlátogatások
  Mediterrán országok
  Nyár 2014
  őszi körutak, városlátogatások
  síutak 2014/2015
  Szilveszter 2014/2015
  Tengeri hajóutak
  Vörös-tenger
  Albánia
  Ausztria
  Bosznia-Hercegovina
  Bulgária
  Ciprus
  Csehország
  Dél-Afrika
  Dominika
  Egyesült Arab Em.
  Egyiptom
  Etiópia
  Finnország
  Franciaország
  Ghána
  Görögország
  Hollandia
  Horvátország
  India
  Indonézia
  Irán
  Írország
  Izrael
  Jamaika
  Jordánia
  Kína
  Kongó
  Kuba
  Lengyelország
  Magyarország
  Malajzia
  Málta
  Marokkó
  Mexikó
  Montenegro
  Nagy - Britannia
  Németország
  Olaszország
  Oroszország
  Peru
  Portugália
  Románia
  Spanyolország
  Svájc
  Szenegál
  Szerbia
  Szlovákia
  Szlovénia
  Tanzánia
  Thaiföld
  Tunézia
  Törökország
  Új-Zéland
  Ukrajna
  USA
  Venezuela
  Vietnám
  Üzbegisztán
  Zöld-foki-szigetek
  Örményország
Interfocust a kedvencek közé
 
Hírlevél

 

 

SARTI

A Sithonia-félsziget kellemes üdülőfaluja régen egy eldugott halászfalu volt, mára már mozgalmas nyaralóhellyé fejlődött. A 900 lakosú település tiszta levegőjével, érintetlen környezetével, szikrázó napfényével és kristálytiszta tengerével nyáron igazi turista paradicsom. A több kilométer hosszú homokos tengerpartja csábítja az idelátogatókat. Egy kis sétával felkereshetjük a vidék eldugott kis öbleit és a páratlan szépségű Narancspartot is. A mérsékelt turistaforgalom ellenére Sartin megtalálható minden, amire egy utazó vágyik: számtalan étterem a parton és környékén, tavernák, szupermarketek, pizzériák, bárok és persze diszkók is. Emellett a görögök vendégszeretete teremt igazi, családias hangulatot. Mindezek biztosítják az utasok számára a nyugalmat és a kikapcsolódást. Thessalonikitől 130 km-re fekszik, ahova egynapos fakultatív kirándulás keretében is eljuthatunk. Sarti közelében található Észak-Görögország legnagyobb búvárközpontja, ahol több nehézségi fokon folyik az oktatás.
Az apartmanok önellátó jellegűek!

 

 

ASPROVALTA

Thessalonikitől és Kavalától egyaránt 80 km-re található, jól kiépült, nyüzsgő kisváros, amely egy felejthetetlen nyár ígéretével várja a pihenni vágyókat.
A városka remek konyhájú vendéglőkkel, késő estig nyitva tartó kiskocsmákkal, sok-sok apró üzlettel csábítja a görög hangulat és ízek kedvelőit. A 2-3 km hosszan elnyúló tengerpart gondozott, finom homokkal kitűnő strandolási lehetőséget nyújt.
A tengerparton végighúzódik egy szépen kialakított sétány, ahol éttermeket,szórakozóhelyeket találunk.

Az apartmanok önellátó jellegűek!

 

VRASNA

Vrasna gyorsan fejlődő üdülőhely, ahol leginkább a pihenni vágyók érzik jól magukat. Stavrostól 3 km-re található, vele egyre jobban összeépül. A településen több szupermarket, étterem és bár található, de ennek ellenére elsősorban a nyugodtabb strandolást kedvelőknek ajánljuk. Esti sétához, nagyobb bevásárláshoz vagy szórakozáshoz érdemesebb Stavrost , vagy a szintén szomszédos Asprovalta üdülőhelyet felkeresni. Gyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk a nyaraláshoz Vrasnát, amely még mentes az üdülőhelyek megszokott zsúfoltságától.

Az apartmanok önellátó jellegűek!

 

 

 

MAKRYGIALOS

 

Makrygialos Észak-Görögországban, a magyar utazók által jól ismert Olymposz Riviérán, Thesszalonikitõl kb. 40 km-re délre, valamint Katerinitõl 20 km-re északra helyezkedik el. Makrygialos neve, mely hosszú partot jelent, jól tükrözi a kialakult különböző finom homokos strandokat, amelyekkel rendelkezik.


Vannak az életnek különösen kellemes pillanatai. Képzeljük el, hogy egy teraszon reggelizünk, s a távolban az Olymposz csúcsa magasodik. Miután elköltöttük a reggelit, kapjuk magunkat és leszaladunk a tengerhez, amely kora délelőtt ezüstös színben pompázik.


Makrygialosnak sajátos hangulata van, mely kitűnő hatással van a Vendégekre és aki már járt itt nagyon jól ismeri ezt az érzést. Ha megváltozna, elvesztené identitását. Ezért a máshoz nem hasonlítható érzésért szeretnek visszajönni a Nyaralók és hozzák magukkal barátaikat, családtagjaikat és ismerőseiket.


Az ide utazókat tiszta levegő, festőien szép zöld természet, hosszú lassan mélyülő tengerpart csábítja, mely mentes az üdülőhelyek megszokott zsúfoltságától. Hosszú, finom homokos szabad strandjainak sokasága zuhanyzóval, öltözőfülkével és napernyőkkel, nyugágyakkal van ellátva, ahol teljesen ellazulva élvezhet egy másik dimenziót, ahonnan megújulva tér haza. Jellegzetes öbölvonulatait a partnak a homokkő sziklák választják el, melynek aljában sziklák is gazdagítják a sekély vizet.


A hely kis túlzással egy "mini földi paradicsom".


Sikerült megőriznie igazi, tipikus hamisítatlan halászfalu jellegét. Az apró színes csónakok békésen ringatóznak a part mentén. A kenyeres, a zöldséges pár nap után ismerősként üdvözöl, s már készíti elő a jéghideg frappét.


Szoros barátságok szövődhetnek az itt lakókkal, akik nyíltszívű, könnyen barátkozó önzetlen emberek. Kedvességükkel, vendégszeretetükkel visszavonzzák azokat, akik már egyszer nyaraltak e természetközeli helyen. Minden egyszerre van bent e tüneményes hely lakóiban.


Érdekes színfolt a pénteki heti piac, mely nagyon kedvelt a turisták körében. A piacon a már ismert növényeken, zöldségeken, olívabogyón kívül, különleges gyümölcsök és halak is megtalálhatóak. A tengerparti úton végigsétálva, meglátogathatók az ókori romjai, mely híres Nagy Sándor hadjárataiból és fontos csata színhelye volt.


A szabad levegő újabb energiákat szabadít fel, csodálatos élményekkel ajándékozza meg a Vendégeket. Ez igazi helyi sajátosság. Nagyszerű helyszíneket találhatnak, ahol gyönyörködhetnek a tengeri látványban. A friss tengeri levegõ, illetve a vidék zöldjének oxigéndús levegője, a természet nyugalma üdítően hat.


Minden nap más és más tengeri öböl várja a nyaralókat.Az éjszakai szórakozóhelyek is mind a tengerparti promenádon találhatóak. Esténként buzuki hangja mellett élvezhetik a makrygialosi éjszaka ízeit.


A panorámás tengerparti tavernák és vendéglők illataikkal és egészséget elősegítő ízletes görög ételekkel, friss halakkal és tengeri gyümölcsökkel csalogatnak.


A szórakozás mellett érdekes szabadidős programokon és szépészeti, regeneráló és vitalizáló tengeri wellness föenyfürdőn lehet részt venni. Dalestek, vetélkedők is várják a nyaralókat, hogy örökre szóló, egészen más emlékekkel gazdagodva térjenek haza Makrygialosról.


Jó tudni!

Makrygialos közelében igazi turisztikai érdekességre bukkanunk, egy természetes tengeri sólepárlóra. Ott szinte érintetlen közegben ismerhetik meg, miként regenerálja a testet,lazítja el az izmokat, erősíti az immunrendszert a fövenyfürdő. Az itteni tengeri iszap különösen ajánlott vitalitásra, ízületi elváltozások kezelésére, regenerálásra. Jó hatással van a légzőszervi, mozgásszervi bántalmakra és ezeket a hatásokat tovább lehet fokozni a különböző friss olívaolajos kezelésekkel. Ezen a helyen a testkezelések legfontosabb jellemzői, hogy serkentik a vér- és nyirokkeringést, a zsírégetésben hatékony segítséget nyújtanak, stressz-oldó hatásúak és pihentetnek. Megújítja, bársonyossá teszi a bőrt és elősegíti a feszes bőr kialakulását.


A lebegés a sós medencékben megnyugtatja az idegrendszert. A tengeri sókristály növeli a test és szellem feltöltődését. A helyi tengeri iszap fokozza és befolyásolja a sejtműködést és pozitívan hat. A test, lélek, szellem egyaránt harmonizálni tud a megújító, megfiatalító energiákkal. A környezet kiváló hatással van a szervezetre. Jószerivel egy természetes környezetben zajló relaxáción esik át a látogató. Újfajta testérzés élményével gazdagodhat.


Sport és szórakozás:

Sportpályák /foci, kosár, kézilabda, tenisz/ használata ingyenes, csak sporteszközt kell vinni. A beachek egyikén még strandröplabda van. A hangulatos tengerparti sétányon számos hal-taverna, diszkó-klub, kávézó található. Horgászási lehetőség, a hagyományőrzés alap pillére a júliusban egy alkalommal megrendezendő izgalmas Kagylófesztivál.

Üzenetek

Ünnepi nyitvatartás:

December 29.-én 10.00-16.00

December 30.-án 10.00-16.00

December 31.-január 04.: ZÁRVA
>>>


KÖSSÖN UTAZÁSI

BIZTOSÍTÁST

ONLINE!

 

 


WORLD TOURS
UTAZÁSI IRODA

1113 Budapest
Villányi út 52.

Tel:+36-1-279-0075

+36-70-334-1133 (10:00-17:00)

E-mail:
worldtours@
worldtours.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig 10:00-17:00Árajánlatért kérjük
keresse e-mailben
vagy telefonon
Irodánkat!

 

 

 

 

  


Akciók - Partnereink - Rólunk - Foglalási útmutató - Linkcenter - Médiaajánlat - Hírlevél - Országleírások - Játék
2004 © Copyright Interfocus Kft.      Email: info@interfocus.hu      Programozás, design és hosting: Ensim.hu